MENU

Dámska Špiková golfová obuv Under Armour W TEMPO SPORT

  • Dámska Špiková golfová obuv Under Armour W TEMPO SPORT
Katalógové číslo: E2620, Výrobca:

Under Armour

Dámska Špiková golfová obuv Under Armour. Táto golfová obuv je ideálna pre golfistky, ktoré chcú hrať v pevnejší obuvi pre dosiahnutie väčšej stability na ihrisku pri odpaloch. Unikátna golfová obuv zaisťujúce komfort a prinášajúce všetky výhody, ktoré na ihrisku golfistka potrebuje. Obuv je vďaka technológii UA Storm vodeodolná. Táto technológia odpudzuje vodu bez straty priedušnosti. Tvarovaná odnímateĺná vložka EVA. Vďaka novo vyvinutej technológii Spike (RRS®) je zaistená stabilita nohy pri odpale. Príjemný pocit pri každom kroku zaisťuje TPU podrážka, ktorá perfektne priĺne k ploche a tým zaisťuje stabilitu aj na mokrom ihrisku.

Penová vložka do topánok EVA - EVA je ergonomicky navrhnutá stielka, ktorá kopíruje a tým si aj zapamätá tvar nohy. Poskytuje celodenné pohodlie a podporu.

Rotational Rezistencia Spike® - Under Armour Spiky vlastnej výroby zabezpečujú počas švihu rotačný odpor.

Storm Armour® - Takto označené odevy sa vyznačujú zvýšenou vodeodolnosť. Technológia povrchovej úpravy DWR (Durable Water Denim) zaisťuje, že kvapky sa do materiálu nevsiaknu, ale stečú po ňom. Vďaka tomu je oblečenie označené ako Storm vhodné do každého počasia.

TPU podrážka - TPU podrážka je rezistentný voči oleji. Výborne priĺne k ploche a tým zaisťuje bezpečnosť na vlhkom povrchu. TPU je materiál poslednej generácie, zaisťujúci najvyšší komfort a odolnosť.

Produkt je vypredaný
Pozrite si ostatné Fitnes a športová obuv
Katalógové číslo: E2620, Výrobca: Under Armour