MENU

Dámske golfové kraťasy Under Armour Links Short

  • Dámske golfové kraťasy Under Armour Links Short
Katalógové číslo: E2329, Výrobca:

Under Armour

Poštovné zadarmo

Dámske golfové kraťasy klasického vzhĺadu s piatimi vreckami sú vhodné aj pre bežné nosenie. Sú vyrobené z jemného tkaného materiálu s vynikajúcou priedušnosťou, odvádza vlhkosť a zabraňujú vzniku zápachu, aby ste zostali v pohodlí počas celej Vašej hry.

Použitý materiál a konštrukcia šortiek umožňujú maximálnu možnosť pohybu. Príjemný materiál s technológiou Storm Vás udrží v teple a suchu aj za nepriaznivého počasia.

Loose strih - Voĺný strih pre extra pohodlie. Plný, voĺný strih pre väčší rozsah pohybu a vzdušnosť.

4-Way Stretch - Technológia tkanín s prímesou elastanu, ktorá umožňuje pružnosť materiálu vo všetkých 4 smeroch. Odev vďaka tomu ponúka lepšiu pohyblivosť, príjemne sa nosí a v neposlednom rade rýchlejšie odvádza vlhkosť a schne.

Moisture Transport system - Technológia odvádzajúca pot od tela, tým umožňuje jeho rýchlejšie schnutie a udrží vás v suchu a pohodlí.

Storm Armour® - Takto označené odevy sa vyznačujú zvýšenou vodeodolnosť. Technológia povrchovej úpravy DWR (Durable Water Denim) zaisťuje, že kvapky sa do materiálu nevsiaknu, ale stečú po ňom. Vďaka tomu je oblečenie označené ako Storm vhodné do každého počasia.

Zloženie a údržba: 90% Polyester, 10% Elastan
98,70 €
Zloženie a údržba:
90% Polyester, 10% Elastan
Vyberte variantu: obvod pásu (A)
98,70 €
Katalógové číslo: E2329, Výrobca: Under Armour